Toy piano project & Sons Petits

Conversa – concert sobre historia i repertori del Toy piano amb presentació del disc Sons Petits.

El piano de joguet es un instrument quasi desconegut a les sales de concert, al menys en Espanya, per esta raó faig visible el meu entusiasme per ell i per la difusió de la seua música, ja que no es poca la que hi ha escrita. La trobada amb aquest instrument no és del tot casual, la meua carrera sempre s´ha caracteritzat per la curiositat, per la investigació i descobriment de nous camps en el terreny musical. La història del piano de joguet es remunta al 1972, quant un alemany emigrat als Estats Units d´Amèrica, decideix crear una fàbrica on construiria pianos de joguet, òbviament no te per què ser massa rellevant este fet per al món de la música, però en 1948 una cosa va ocórrer…

CartellAlginet